O NÁS SORTIMENT AKTUALITY SLOVNÍK A-Z RECEPTY KONTAKT ODKAZY O nás Napište nám
     
Recepty  
Pomazánky
Polévky
Hlavní jídla
Přílohy
Saláty
Dezerty
Cukroví
Vločkové řízky


Suroviny : 150g ječných vloček,2 uvařené brambory, 2 vejce, 1-2 stroužky česneku,majoránka,drcený kmín,petrželka,sůl,hladká mouka,vejce a strouhanka na obalení


Postup : Vločky zalijeme vodou a povaříme doměkka.Scedíme a necháme okapat. Přidáme najemno nastrouhané brambory,prolisovaný česnek,vejce, koření, pokrájenou petrželku a osolíme. Z hmoty tvarujeme menší tenké řízky, které obalíme v mouce,vejci a strouhance. Klademe do rozehřátého oleje a smažíme po obou stranách dozlatova. Odložíme na papírový ubrousek,který odsaje přebytečný tuk,a podáváme s vařenými brambory a obložíme zeleninou.