O NÁS SORTIMENT AKTUALITY SLOVNÍK A-Z RECEPTY KONTAKT ODKAZY O nás Napište nám
     
Recepty  
Pomazánky
Polévky
Hlavní jídla
Přílohy
Saláty
Dezerty
Cukroví
Burgry z bulguru


Suroviny : 1větší cibule, 1PL slunečnicového oleje, 1,5ČL sušeného zeleninového bujónu, 1,5 šálku bulguru, 4 šálky vody, 1kostka uzeného tofu, sójová omáčka, majoránka, bazalka


Postup : Nakrájenou cibuli podusíme na oleji, ochutíme, přidáme bulgur a po osmahnutí z obou stran a zalijeme vodou. Pod pokličkou dusíme asi 25min. do téměř kašovité konzistence. Během dušení přidáme na kostičky nakrájené nebo nastrouhané uzené tofu. Po odstavení necháme pod pokličkou asi 10min. Dochutíme majoránkou, bazalkou, sojovou omáčkou, solí a bujónem, přidáme olej a vše dobře promícháme. Ze směsi tvarujeme karbanátky a klademe na vymaštěný plech. Povrch posypeme sezamem a pečeme ve vyhřáté troubě asi 15-20min.